חשבתם שטעמתם קפה קר מימיכם? חשבו שנית!
בוודאי שמעתם בעבר את שיטות החליטה: פרנץ׳ פרס, מקינטה, פילטר, אספרסו ואפילו קפה שחור. אבל על קולדברו – תנו לנו לחדש לכם, אתם חייבים לשמוע!
הקולדברו הינה שיטת חליטה לקפה קר.
מה זה אומר?
חליטה קרה של פולי קפה המייצרת משקה צונן, קליל ומשכר של קפה קר.
אז איך זה עובד?
הקולדברו דורש טחינה גסה (מאד) של פולי הקפה. ההמלצה שלנו – תערובות חד זניות של 100% ערביקה מניבות משקה קר משגע.
את הפולים הטחונים מעבירים לכלי ייעודי / פילטר מתאים ומשרים אותם במים במשך 24-48 שעות, במקרר!
שיטת החליטה עובדת על דיפוזיה ובסיום ההשרייה מתקבל משקה קפה קר שאי אפשר לא להתאהב בו.
ניתן להוסיף חלב, למזוג לכוס מלאה בקרח או לשתות מנה של קולדברו איכותי כפי שהוא.
את המשקה ניתן לשמור במקרר לעד שלושה שבועות (אבל תאמינו לנו, הוא יגמר הרבה יותר מהר).